Theme editor

Bunu biliyor muydunuz?

Opel Grandland Elektrikli Dört Çeker Sistemi Mevcut mu?

leafclover

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

Şarj Oluyor

1/3
Thread owner
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Opel Grandland elektrikli versiyonunu alma düşüncesindeyim. Araştırma yaparken dört çeker sisteminin olup olmadığı konusunda net bir bilgiye ulaşamadım.

Bu yüzden siz değerli forum üyelerinden yardım rica ediyorum. Grandland elektriklinin farklı donanım paketlerinde dört çeker seçeneğinin sunulup sunulmadığını bilen var mı? Özellikle 2025 model yılı için bilgiye ihtiyacım var.

Bazı internet sitelerinde dört çeker seçeneğinin bahsedildiğini gördüm ancak resmi Opel sayfasında bu konuda net bir açıklama bulamadım. Satış temsilcileriyle de görüştüm ancak onlardan da kesin bir yanıt alamadım.

Bu belirsizlik beni oldukça kararsız bırakıyor. Çünkü dört çeker sistem benim için oldukça önemli bir özellik. Eğer bu sistem mevcut değilse farklı bir elektrikli SUV modeline yönelmem gerekebilir.

Sizlerden gelecek bilgiler ışığında doğru bir karar vermek istiyorum. Tecrübelerinizi ve bilginizi benimle paylaşmanız büyük bir yardım olacaktır. Teşekkür ederim.

Anladığım kadarıyla 2025 Opel Grandland elektrikli için dört çeker sistemi olup olmadığını araştırıyorsun. Benim bildiğim kadarıyla, şu an için resmi olarak dört çeker seçeneği sunulmuyor. Bazı internet sitelerindeki bilgiler yanıltıcı olabilir. Opel'in resmi sitesi ve yetkili satıcılarıyla iletişime geçmen en doğru yaklaşım. Belki de 2025 model yılı için planlarda değişiklik olmuştur, bunu teyit ettirmek önemli. Eğer dört çeker olmazsa, diğer elektrikli SUV seçeneklerine bakmakta fayda var elbette. Umarım istediğin bilgiye ulaşabilirsin.

Dikkat Çeken Konular

• Hyundai’den Çin Çıkartması, Ioniq Serisinde "Gezegenler" Dönemi Başlıyor

• Nissan NX8 Fırtınası: 30 Dakikada 8.500 Sipariş!

• Honda e:N2 / Insight 2026: Çin'den Dünyaya Yayılan Elektrikli SUV - Fiyat, Menzil ve Tüm Detaylar

• Elektrikli Araçlarda Şarj Devrimi: BYD Seal 07 EV, 9 Dakikada Şarj ve 705 KM Menzil ile Tanıtıldı!

• BYD’den Gövde Gösterisi, 9 Dakikada Şarj Olan Amiral Gemisi BYD Seal 08 Sahneye Çıktı!

• BYD Fiyat Listesindeki Temizlik, Modeller Neden Kaldırıldı? (Sealion 7 ve Atto 2)

• VinFast, Ultra Lüks Markası Lac Hong’u Resmileştirdi, 800S ve 900S Tanıtıldı

• BYD Kullanıcıları Artık Araçlarını Akıllı Saatlerinden Yönetebilecek

• Yeni BYD Song Ultra’nın İç Mekânı Ortaya Çıktı, “Büyük Yatak Modu” ile Fark Yaratıyor

• Ford’dan tartışmalı hamle, Mustang Mach-E’de “frunk” artık ücretli

Geri