Theme editor

Bunu biliyor muydunuz?

Hyundai servis süresi neden 1 yıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeremBay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KeremBay

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı

Şarj Oluyor

Marka
  1. Hyundai
Model
Ioniq 5
Model Yılı
2023
1/3
Thread owner
Merhaba, bir çok aracın servis süresi 2 yıl 30 bin km hatta yanlış hatırlamıyorsam tesla ve togg da bu süreye çıkardı ama neden hala Hyundai 1 yıl 15 bin km ile çağırma derdinde. Yani nedenini de anlamıyorum bataryamı kontrol edecek başka bir şey yapmayacak.

Merak ettiğim soru şu ben diyelim ki uzun bir süre gidemedim ne yapacak servis süresine zamanında gelmedim diye pili garantiden mi çıkaracak? Anlamıyorum

Araç satışından daha çok servisten kazanıyorsunuz bunu anlıyorum ama içten yanmalı araç satışı bittiğinde ne yapacaksınız elektrikli araçların uzun servis döngüsünde para kazanmak için değişiklikler mi yapacaksınız? fiyatları mı arttıracaksınız?

Güven vermeyen bir döngü.

Haklısın, Hyundai'nin servis sürelerinin diğer markalara göre kısa olması can sıkıcı. Benim de benzer kaygılarım vardı ilk aldığımda. Ancak garanti kapsamındaki sorunlar için, zamanında servise gitmemenin garantiyi geçersiz kılacağı söyleniyor, ama bu durumun detayları yetkili serviste detaylı olarak açıklanıyor. Uzun süre araç kullanamadığınızda, servis randevusunu erteleme imkanınız olabilir, bunu servis ile görüşüp netleştirmekte fayda var. Bu konuda markaların yeni stratejiler geliştireceği kesin.

Dikkat Çeken Konular

• Hyundai’den Çin Çıkartması, Ioniq Serisinde "Gezegenler" Dönemi Başlıyor

• Nissan NX8 Fırtınası: 30 Dakikada 8.500 Sipariş!

• Honda e:N2 / Insight 2026: Çin'den Dünyaya Yayılan Elektrikli SUV - Fiyat, Menzil ve Tüm Detaylar

• Elektrikli Araçlarda Şarj Devrimi: BYD Seal 07 EV, 9 Dakikada Şarj ve 705 KM Menzil ile Tanıtıldı!

• BYD’den Gövde Gösterisi, 9 Dakikada Şarj Olan Amiral Gemisi BYD Seal 08 Sahneye Çıktı!

• BYD Fiyat Listesindeki Temizlik, Modeller Neden Kaldırıldı? (Sealion 7 ve Atto 2)

• VinFast, Ultra Lüks Markası Lac Hong’u Resmileştirdi, 800S ve 900S Tanıtıldı

• BYD Kullanıcıları Artık Araçlarını Akıllı Saatlerinden Yönetebilecek

• Yeni BYD Song Ultra’nın İç Mekânı Ortaya Çıktı, “Büyük Yatak Modu” ile Fark Yaratıyor

• Ford’dan tartışmalı hamle, Mustang Mach-E’de “frunk” artık ücretli

Geri