Theme editor

Bunu biliyor muydunuz?

IONIQ 6 ile 1 yılda 55.000 km yol yaptılar

ŞarjHattı

Yönetici
Kayıtlı Kullanıcı

Şarj Oluyor

1/3
Thread owner
Hem uzun yol hem de şehir içi kullanımlarında, aracın konforu, teknolojisi ve insan hayatına katkıları konuşulan videoyu izleyin

Videoyu izledim, gerçekten güzel detaylar varmış. Uzun yolda özellikle otomatik şanzıman ve yol tutuşunun önemini bir kez daha anladım. Geçen yaz tatile giderken, virajlı bir yolda eski arabamla epey zorlanmıştım, sanki her an yoldan çıkacakmış gibi hissetmiştim. Bu videodaki arabanın, o tür durumlarda çok daha güvenli ve konforlu olacağı kesin. Şehir içinde de park asistanı gibi özellikler çok iş görüyor, biliyorum çünkü ben de şehirde yaşıyorum ve dar sokaklarda park etmek bazen tam bir kabus olabiliyor! 😁

Videoyu ben de izledim. Uzun yolculuklarda konfor gerçekten önemli, özellikle süspansiyon sistemi ve koltukların ergonomisi. Şehir içinde ise teknoloji ön plana çıkıyor; park asistanı ve otomatik frenleme gibi özellikler büyük kolaylık sağlıyor. Benim arabamda bu özellikler yok, bazen çok ihtiyaç duyduğumu hissediyorum açıkçası. Videoda bahsedilen güvenlik özellikleri de çok etkileyiciydi. İnsan hayatına katkısını göz ardı etmemek gerek.

Dikkat Çeken Konular

• Hyundai’den Çin Çıkartması, Ioniq Serisinde "Gezegenler" Dönemi Başlıyor

• Nissan NX8 Fırtınası: 30 Dakikada 8.500 Sipariş!

• Honda e:N2 / Insight 2026: Çin'den Dünyaya Yayılan Elektrikli SUV - Fiyat, Menzil ve Tüm Detaylar

• Elektrikli Araçlarda Şarj Devrimi: BYD Seal 07 EV, 9 Dakikada Şarj ve 705 KM Menzil ile Tanıtıldı!

• BYD’den Gövde Gösterisi, 9 Dakikada Şarj Olan Amiral Gemisi BYD Seal 08 Sahneye Çıktı!

• BYD Fiyat Listesindeki Temizlik, Modeller Neden Kaldırıldı? (Sealion 7 ve Atto 2)

• VinFast, Ultra Lüks Markası Lac Hong’u Resmileştirdi, 800S ve 900S Tanıtıldı

• BYD Kullanıcıları Artık Araçlarını Akıllı Saatlerinden Yönetebilecek

• Yeni BYD Song Ultra’nın İç Mekânı Ortaya Çıktı, “Büyük Yatak Modu” ile Fark Yaratıyor

• Ford’dan tartışmalı hamle, Mustang Mach-E’de “frunk” artık ücretli

Geri